Ayancık Sel : Lvykl8 Uk3 Bsm - Sinop ayancık'ta ve bartın'da sel nedeniyle kayıplar yaşandı.

Ayancık Sel : Lvykl8 Uk3 Bsm - Sinop ayancık'ta ve bartın'da sel nedeniyle kayıplar yaşandı.. Gece saatlerinden itibaren devam eden sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Kosgeb 75 bin lira kredi başvurusu ne zaman? Kuvvetli yağışın etkisi, sabah gün ağarınca ortaya çıktı. Acil yardım bekliyoruz! yurttaş tv is live now. Açıklamada, sinop şehir merkezi ve ayancık ilçesinde etkili olan yağışların bölgede sel ve su baskınlarına yol açtığı, mahsur kalan vatandaşlar için ilgili ana sayfa haberler

Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle taştı. Ayancık'ta gece boyunca etkili olan sağanak, akarsuların debisinin yükselmesine ve taşmasına yol açtı. Acil yardım bekliyoruz! ayanc ıkk district of sinop was hit by flood! Kuvvetli yağışın etkisi sabah gün ağarınca ortaya çıktı. Bir sel haberi de sinop'tan!

Ayancik Ve Turkeli De Sel Nationalturk
Ayancik Ve Turkeli De Sel Nationalturk from www.nationalturk.com
Ayancık türkeli yolu sel yüzünden kapandı. Ayancık'ta bir kereste fabrikasında işçilerin mahsur kaldığına dair bir ihbar aldık, çalışanları tahliye etmek için gerekli çalışmaları yaptık normalde fabrikada 100''ün üzerinde kişi çalışıyor ama içeride kaç kişi mahsur kaldı bilgimiz yok. Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle taştı. Sinop'un ayancık ilçesini sel vurdu! Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi, vatandaşlar evlerinde mahsur kaldı. Sinop'ta etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Bartın'ın ardından bir sel haberi de sinop'tan geldi. Sinop'un ayancık ilçesinde meydana gelen sel nedeniyle bulundukları yerlerde mahsur kalan vatandaşlar, yaşadıkları dehşet anlarını anlattı.

Bartın'ın ardından bir sel haberi de sinop'tan geldi.

Ayancık'ta bir kereste fabrikasında işçilerin mahsur kaldığına dair bir ihbar aldık, çalışanları tahliye etmek için gerekli çalışmaları yaptık normalde fabrikada 100''ün üzerinde kişi çalışıyor ama içeride kaç kişi mahsur kaldı bilgimiz yok. Ayancik'ta sel felaketi̇ sinop ve ilçelerinde etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Sinop'ta etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Selden hemen sonra ormanların içine karayolu ağı döşenmeye başlanmış (solda), eski raylardan da köprü inşatlarında faydalanılmıştır (sağda). Ayancık'ta gece boyunca etkili olan sağanak, akarsuların debisinin yükselmesine ve taşmasına yol açtı. Acil yardım bekliyoruz! yurttaş tv is live now. 4 mins · sinop'un ayancık ilçesini sel vurdu! Sinop'un ayancık ilçesinde yaşanan sel felaketinde şehirdeki yıkım havadan görüntülendi. Sinop'un ayancık ilçesini sel vurdu! Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi, vatandaşlar evlerinde mahsur kaldı. Ayancık sel geçmiş olsun hemen dinmesi dileğiyle Bir sel haberi de sinop'tan! Sinop'taki selde ayancık çayı taştı.

Sinop'ta etkili olan sağanak yağış, ayancık ilçesini vurdu. Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi. Ayancık sel geçmiş olsun hemen dinmesi dileğiyle Gece boyu etkili olan sağanak bazı evleri de yıktı. Bazı ev ve iş yerlerini su bastı, araçlar sel sularında sürüklendi.

6y9pnnhmxpio5m
6y9pnnhmxpio5m from www.zhaber.com.tr
Sinop ayancık'ta ve bartın'da sel nedeniyle kayıplar yaşandı. 1963 yılında meydana gelen sel zindan ve çangal ormanlarından ayancık ilçe merkezine kadar olan tüm demiryolu ulaşım sistemini tahrip etmiştir (anoni̇m). Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle taştı. Aracın içinde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Sinop'ta etkili olan sağanak yağış, ayancık ilçesini vurdu. Sinop'un ayancık ilçesinde yaşanan sel felaketinde şehirdeki yıkım havadan görüntülendi. Sinop'taki selde ayancık çayı taştı. Ayancık ilçesindeki fabrikada işçiler mahsur kaldı, bir hastane tahliye edildi.

Sinop'ta etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu.

Ayancık'ta bir kereste fabrikasında işçilerin mahsur kaldığına dair bir ihbar aldık, çalışanları tahliye etmek için gerekli çalışmaları yaptık normalde fabrikada 100''ün üzerinde kişi çalışıyor ama içeride kaç kişi mahsur kaldı bilgimiz yok. Sinop ayancık'ta ve bartın'da sel nedeniyle kayıplar yaşandı. Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle taştı. Ayancik'ta sel felaketi̇ sinop ve ilçelerinde etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. ′′ we are waiting for an emergency! Ayancık ilçesinde, sağanağın ardından çayın taşması sonucu bazı evleri ve iş yerlerini su bastı, mahsur kalanların kurtarılmasına çalışılıyor. Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi, vatandaşlar evlerinde mahsur kaldı. Bölgedeki bir hastane ise önlem amaçlı tahliye edildi. Sinop'un batı ilçelerinde gece boyunca etkili olan sağanak, akarsuların debisinin yükselmesini ve taşmasına yol açtı. Sinop'ta etkili olan sağanak yağışta ayancık çayı taştı araçlar sel sularında sürüklendi. Ayancık karayolu sel nedeniyle ulaşıma kapandı. Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle taştı.

Sinop'un ayancık ilçesinde aşırı yağış. Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi. Sinop'ta etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Kuvvetli yağışın etkisi, sabah gün ağarınca ortaya çıktı. Ayancık türkeli yolu sel yüzünden kapandı.

O4akofvqizhwym
O4akofvqizhwym from www.bursaduysun.com
Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularıyla sürüklenirken,. Kuvvetli yağışın etkisi, sabah gün ağarınca ortaya çıktı. Sinop'un ayancık ilçesinde aşırı yağış. Ayancık karayolu sel nedeniyle ulaşıma kapandı. Ayancık ilçesinde, sağanağın ardından çayın taşması sonucu bazı evleri ve iş yerlerini su bastı, mahsur kalanların kurtarılmasına çalışılıyor. Gece boyu etkili olan sağanak bazı evleri de yıktı. Çay üzerindeki köprü hasar gördü. Gece boyu etkili olan sağanak bazı evleri de yıktı.

Ayancık karayolu sel nedeniyle ulaşıma kapandı.

Selden hemen sonra ormanların içine karayolu ağı döşenmeye başlanmış (solda), eski raylardan da köprü inşatlarında faydalanılmıştır (sağda). Bazı ev ve iş yerlerini su bastı, araçlar sel sularında sürüklendi. Meteoroloji'den yapılan açıklamada vatandaşların ani sel, su baskını, taşkın, heyelan, yıldırım, dolu. Foto haber (visited 39 times, 39 visits today) Sinop ayancık'ta ve bartın'da sel nedeniyle kayıplar yaşandı. Sinop'ta etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Sinop'ta gece boyunca etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Aracın içinde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Kosgeb 75 bin lira kredi başvurusu ne zaman? Sinop'un batı ilçelerinde gece boyunca etkili olan sağanak, akarsuların debisinin yükselmesini ve taşmasına yol açtı. Gece boyu etkili olan sağanak bazı evleri de yıktı. Sinop'un ayancık ilçesini sel vurdu! Acil yardım bekliyoruz! yurttaş tv is live now.

Posting Komentar

0 Komentar